Skadenytt: Sturridge har returnert til England

Daniel Sturridge, Jon Flanagan og Adam Lallana har alle returnert til UK for å få behandling for skader. Lazar Markovic mistet AC Milan-kampen med en mindre seneskade.

Daniel Sturridge har pådratt seg en mindre hamstringskade. Spissen var ikke med mot AC Milan, og vil heller ikke bli klar til finalen mot Manchester United.

- Dan har reist tilbake til UK. Han ville ikke ha blitt klar til kampen på mandag, men det er ingen bekymring der, han vil bli klar mot Borussia Dortmund til helgen, uttaler Brendan Rodgers til lfctour.com.

- Det var best å la ham reise tilbake tidlig, tilbake til treningsfeltet for å få litt behandling. Han fikk en veldig, veldig liten kjenning i hamstringen. Det er ikke noe alvorlig.

Adam Lallana og Jon Flanagan har også returnert til Merseyside. Forrige helg ble det kjent at Lallana vil være ute i 4-6 uker med et kneproblem. Ifølge Liverpool Echo sliter Flanagan med en kneskade han pådro seg tidligere på USA-turneen.

Lazar Markovic var ikke med mot AC Milan. Brendan Rodgers har uttalt til Liverpool Echo at serberen har en mindre seneskade.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken