Skjennepreken i pausen

Raheem Sterling avslører at Brendan Rodgers ga sitt lag en skjennepreken i pausen mot Oldham i går, hvor han blant annet ga spillerne klar beskjed om å få mer tempo på ballen.

Oldham holdt Liverpool til 0-0 de første 45 minuttene på Anfield, og de røde spilte ingen god førsteomgang.

- Manageren fortalte oss at vi måtte gå til denne kampen med den rette mentaliteten. Vi husket at de slo oss forrige gang vi møtte dem, sier Sterling til Liverpoolfc.com.

- I pausen fikk vi beskjed om at vi måtte få opp tempoet på ballen mange hakk, for å tvinge Oldham til å jage ball. Det var hva vi gjorde i annen omgang, og vi fikk det to målene som ga oss seieren, konkluderer vingen.

Sterling var sterkt involvert i begge scoringene.

- Stevie ga meg ballen, og jeg visste jeg måtte utfordre min mann. Jeg fikk en halvmeter på ham, og la inn. Det var en flott avslutning av Iago. Ballen kom litt bak ham, men han klarte likevel å sette den lavt i hjørnet, og det var en flott scoring, sier hurtigtoget om den første scoringen.

- Denne scoringen vil gi Iago et løft. Han møter på trening hver dag, scorer mål og skaper sjanser. I dag fikk han en flott sjanse, og han scoret, så forhåpentligvis gir det ham et stort løft til neste gang han får sjansen.

Selv har Sterling nå startet ni kamper på rad for Liverpool.

- Jeg synes det er veldig morsomt å spille fotball nå. Manageren har gitt meg tillit, og har benyttet meg hver uke. Forhåpentligvis klarer jeg å levere varene ute på banen, og bidra med flere målgivende pasninger og scoringer for laget.

- Vi fikk en god seier over Oldham. Nå må vi ta dette med oss til neste kamp, og forhåpentligvis få et godt resultat i den også. Vi tar et steg om gangen som lag.