Skremmer motstanderne

Robbie Fowler mener at Brendan Rodgers sitt Liverpool er et lag som motstanderne virkelig frykter.

Ordene fra Fowler faller bare noen få dager før Liverpool gjester Old Trafford. Liverpool har sanket 11 poeng mer enn Manchester United denne sesongen, og sammenlignet med samme tidspunkt i fjor ligger Anfield-klubben 40 poeng bedre an i forhold til erkerivalen.

Liverpool vant hjemmekampen mot Manchester United denne sesongen takket være en heading av Daniel Sturridge, men David Moyes og hans menn fikk revansje da de slo Liverpool ut av ligacupen på Old Trafford.

- Manchester United mot Liverpool er alltid en storkamp, men forskjellen denne gangen er at Liverpool må være favoritter. Jeg kan ikke huske sist et Liverpool-lag reiste til Old Trafford i en slik posisjon, sier Fowler til Liverpool Echo.

- På papiret er dette en kamp Liverpool bør vinne. De er i god form, og jeg har tro på at Liverpool kan ta en flott seier her. Folk snakker om hvor mye dårligere Manchester United er, men jeg ser det fra en annen side – nemlig hvor mye bedre Liverpool er, fortsetter Liverpool-legenden.

- Det sier litt om hva Brendan har oppnådd så langt. Han har et lag som spiller bra, og jeg tror andre lag begynner å frykte Liverpool igjen. Manageren fortjener en stor del av æren for det.

Manchester United har tapt fire hjemmekamper i Premier League denne sesongen.

- Flere lag har reist til Old Trafford og fått med seg et godt resultat denne sesongen. De har mistet litt av den respekten som andre lag hadde for Manchester United i flere år. Flere lag reiste dit og visste at de ville få trøbbel, og nærmest forventet å tape. Det er ikke tilfelle lenger. Nå presser faktisk mange lag på for å vinne der, i stedet for å legge seg bakpå i håp om å få med seg ett poeng, slår Fowler fast.

- Når Liverpool møter Everton sier alle at det er bare å se bort i fra lagenes formkurver, og til en viss grad gjelder det også for kampene mellom Manchester United og Liverpool. Det er bare å glemme hvordan sesongen deres har vært. Manchester United vil helt klart heve seg når Liverpool kommer på besøk. Det må Brendan og hans spillere være forberedt på.

Fowler tror det ligger an til en spennende innspurt i Premier League.

- Studerer man troppene til Chelsea og Manchester City, så ser de sterkere ut enn Liverpool, om jeg skal være ærlig. Men dette Liverpool-laget har stadig fremgang, og fortsetter å sanke poeng. Det er ikke tilfeldig at de henger med der oppe. Det er ikke på grunn av flaks.

- Forhåpentligvis kan de overraske en del mennesker. Selvtilliten er høy, og dersom Liverpool klarer å slå Manchester United vil flere og flere begynne å snakke om Liverpool som et mulig mesterlag.

- Jeg er Liverpool-fan, og vil elske at det skjer. Men dersom det ikke skjer denne sesongen, så ser i alle fall fremtiden veldig lys ut. Vi har en fantastisk manager som er på vei til å bringe de gode tidene tilbake til klubben.