Skrtel om målfeiringene

Martin Skrtel har vært ivrig i Liverpools målfeiringer denne sesongen, og hoppet blant annet opp på skuldrene til Luis Suarez etter Daniel Sturridges andre scoring i 4-0-seieren mot Everton på Anfield.

Skrtel var den første til å gratulere Luis Suarez med Liverpools tredje mål i 3-0-seieren mot Manchester United.

- Det var selvsagt ikke planlagt på forhånd. Men når vi scorer mot Everton, og nå mot United, så går du av hengslene etter slike mål, og det er noe jeg har gjort tidligere, og det gjorde jeg igjen. Jeg er glad supporterne likte det! uttaler Martin Skrtel til Liverpoolfc.com.

- Det sier alt om lagånden. Alle kan se at vi står sammen når vi feirer. Vi er glade for å score mål og vinne kamper. Alle kan se at humøret i laget og garderoben er perfekt nå.

Skrtel scoret selv to mål mot Arsenal. Så hvilken av målfeiringene har vært den beste?.
- Jeg tror den mot Everton. Jeg tror det var etter det tredje målet vi scoret den kvelden, og det var spesielt. Jeg bare hoppet på spillerne, men jeg forventet ikke at de skulle stå oppreist i ti sekunder! Det var spesielt, den beste så langt.

Liverpool har tatt storseirer mot Everton, Arsenal, Tottenham og Manchester United, men Skrtel synes det er vanskelig å peke ut den beste seieren.

- Jeg kunne valgt flere kamper. Vi har nevnt Everton-kampen, United-kampen,  og selvsagt Arsenal-kampen da jeg scoret to mål. Alle var store seirer.

- Men alle seirene er viktige for oss ettersom vi kjemper for å nå våre målsettinger. Alle poeng er meget viktige for oss. Vi nyter hver kamp og hvert mål.

Seieren mot Manchester United var den første på Old Trafford siden 2009.
- I 2009 slo vi dem 4-1. Det var en flott uke for oss ettersom vi hadde beseiret Real Madrid 4-0 på Anfield tre dager tidligere. Det var en stor dag for oss.

- Når jeg sammenligner den seieren med denne, føler jeg at denne var litt bedre ettersom vi dominerte mer av kampen og kunne ha scoret flere mål. Jeg vil antagelig anse denne som litt større.

Skrtel har scoret fire mål for Liverpool denne sesongen. Mot Manchester United så han ut til å ønske seg enda en fulltreffer. Angrepet ble imidlertid brutt, og midtstopperen pådro seg et gult kort ved Uniteds straffefelt.

- Det viktigste for en forsvarer er forsvarsspill og beskytte målet. Når du har en mulighet til å gå fremover og føre ballen ut, så gjør du selvsagt et forsøk.

- Det var det samme da. Jeg fikk ballen ved vårt straffefelt og hadde stort rom foran meg, så jeg forsøkte å ta med meg ballen ut. Så spilte jeg til Suarez, men uheldigvis mistet vi ballen og jeg pådro meg et frispark.

- Jeg fikk gult kort. Jeg spurte dommeren om hvorfor fordi det var min første forseelse i kampen og jeg fikk gult kort umiddelbart. Men det er en del av spillet. Det gule kortet var bare mitt tredje for sesongen, så det er ikke så ille.

Skrtel har flere ganger vært langt inne på motstandernes banehalvdel denne sesongen.

- Det er noe jeg trives med fordi jeg spiller i forsvar meste av tiden. Når jeg har muligheten til å gå fremover, forsøker jeg å få til noe. Denne sesongen har jeg hatt muligheten til å være med fremover noen ganger. Jeg har scoret noen mål, og jeg er glad for det.