Sliter hjemme mot Arsenal

Peter Crouch scoret hat-trick forrige gang Liverpool slo Arsenal på Anfield i Premier League.

Ikke siden Sami Hyypiä, Fernando Torres, Steven Gerrard og Ryan Babel scoret i 4-2-seieren mot Arsenal i Champions League-kvartfinalen i april 2008, har Liverpool maktet å slå «The Gunners» på Anfield.

I april 2009 endte det 4-4 i en episk Premier League-thriller, før Arsenal reiste fra Anfield med tre poeng i desember samme år. Roy Hodgson ligadebuterte som Liverpool-manager med 1-1 mot London-klubben i august 2010, mens Kenny Dalglish tapte 1-2 med sine disipler i mars 2012. Robin van Persie scoret begge målene for gjestene – det siste på overtid.

Forrige sesongs oppgjør endte med 2-0-seier for gjestene fra London. Lukas Podolski og Santi Cazorla nettet for Arsène Wengers mannskap.

Liverpools forrige seier mot Arsenal i Premier League kom i august 2011. Da sørget et selvmål av Aaron Ramsey og en scoring av Luis Suárez for at Kenny Dalglish & kompani kunne reise hjem til Merseyside med tre poeng i bagasjen. 

For ordens skyld: Forrige gang Liverpool beseiret Arsenal på Anfield i Premier League-sammenheng, var i mars 2007. Peter Crouch scoret hat-trick, mens Daniel Agger også noterte seg for scoring.