Søker kvalitetsspillere

Brendan Rodgers vil ikke handle for å handle, men vil se hva som er tilgjengelig. Normalt et vindu Liverpool handler godt i.

I går åpnet overgangsvinduet, og Liverpool kommer daglig til å bli linket til nye navn når en skal forsterke en relativt tynn stall. Det blir hevdet at januarvinduet er vanskelig, men dersom en skal se på det i nyere tid har de røde gjort noen av sine aller beste handler i dette vinduet.

 

2006 - Daniel Agger kommer fra Brøndby for £5,8 millioner

2007 - Javier Mascherano kommer på lån, en avtale som senere gjøres permanent.

2007 - Alvaro Arbeloa blir hentet fra Deportivo La Coruna for £2,6 millioner.

2008 - Martin Skrtel kommer fra Zenit St. Petersburg for £6,5 millioner.

2010 - Maxi Rodriguez kommer gratis fra Atletico Madrid.

2011 - Luis Suarez kommer fra Ajax for £22,8 millioner.

2013 - Daniel Sturridge kommer fra Chelsea for £12 millioner.

2013 - Philippe Coutinho kommer fra Inter for £8,5 millioner.

 

Etter gårsdagens kamp fikk Brendan Rodgers spørsmål om hvilke planer han hadde for januar.

 

- Vi må bare se hva som er tilgjengelig. Vi vet at vi ønsker å styrke stallen for innspurten, så vi må bare se hva som er tilgjengelig, og hva det vil koste. Det er ikke noe poeng i å kjøpe spillere bare for å kjøpe. Vi må hente inn spillere av kvalitet, og forhåpentligvis kan vi gjøre det, sa Brendan Rodgers.

 

Det blir stadig rapportert på sosiale medier at Mohamed Salah skal være nær en overgang til Liverpool, og noen har hevdet at han skal være på flyet til Merseyside allerede i dag for å signere en 4,5 årsavtale. Det er dog ingen av journalistene som følger Liverpool tettest som har nevnt noe som helst om det, så det må tas med en klype salt. En kan heller ikke finne noe om det på BEIN Sport sine nettsider - TV-kanalen som skal ha rapportert det. Liverpool Echo skrev i går at det var dialog mellom klubbene, men at en avtale er et stykke unna. Her er et klipp av hva egypteren står for:

 

 

Tor-Kristian Karlsen har mange år i bransjen som sportsdirektør og speider, og blir i disse dager brukt som ekspert og blogger for The Guardian. Han har Salah på sin liste over mulige overgangsmål i januar. Om 21-åringen fra Egypt skriver han:

 

- En direkte, rask og uforutigsbar ving som kan brukes på begge kanter. Egypteren, som for tiden blir fulgt av mange europeiske klubber, har imponert mer i Champions League enn i ligaen denne sesongen.