Solid debut av Manquillo

Javier Manquillo debuterte for Spania U21 i dag, og leverte en solid kamp da Ungarn U21 ble slått 1-0 i en EM-kvalifiseringskamp i Felscut utenfor Budapest.

Etter en målløs førsteomgang i Ungarn, satte gjestene inn seiersmålet i det 66.minutt. Målscorer var Saul med et venstrebeinsskudd som gikk via en ungarer. Manquillo spilte hele kampen.

På tirsdag var Ryan Fulton i aksjon for Skottland U19 i en privatlandskamp mot Tsjekkia U19 på Cappielow Park i Greenock. Liverpool-målvakten voktet buret i første omgang, før han ble byttet ut i pausen. Skottene tok ledelsen 2-0, men tsjekkerne reduserte til 2-1 like før pause. 19 minutter før slutt i andre omgang utlignet gjestene til 2-2. Kampen var Skottlands siste oppkjøringskamp før de setter kursen mot Litauen i oktober, for å spille en kvalifiseringsrunde til U19-EM.