Southampton avventer ny manager

I en kunngjøring på sin nettside skriver Southampton at man ikke må selge noen spillere og ønsker å vente til ny manager er på plass før man agerer videre i transfermarkedet.Adam Lallana skal likevel ha håp om snarlig overgang til Liverpool.

Det er formann i Southampton, Ralph Krueger, som har gått til det skritt å forklare fansen situasjonen til klubben i sommerens transfermarked. Liverpool har bl.a. kommet med bud på Adam Lallana på £25M og er interessert i midtstopperen Dejan Lovren. Rickie Lambert er allerede klar for Anfield, men det er et unntak understrekes det fra St. Mary’s.

Noe av det som kunngjøres på hjemmesiden til Southampton:

«Southampton Football Club kan bekrefte at vi har mottatt en rekke tilbud på noen av våre spillere de siste ukene.

Vi står fast ved våre planer og visjoner og, som følge av det, behøver vi ikke å akseptere noen av disse tilbudene. Vi er dypt inne i en prosess med å ansette en ny manager og vil fortsette å bringe vår klubb fremover. Det er fortsatt vårt ønske om ikke å involvere oss i noen spilleroverganger inntil vi har en ny manager på plass.

Det kan være omstendigheter som gjør at klubben føler det er riktig å la en spiller få gå. Dette er omstendigheter som må være riktige både for klubben og spilleren. Det er tilfellet med overgangen for Rickie Lambert til Liverpool.

Da Rickie Lambert ba om å få gå til Liverpool, følte ikke klubben at den kunne stå i veien for hva som var oppfyllelsen av en guttedrøm.»

BBC skriver i kveld at Adam Lallana har gitt Southampton beskjed om at han ønsker å gå til Liverpool, og at han håper en snarlig løsning på managerspørsmålet kan sørge for en overgang til Anfield før VM. I så fall må alt ordnes innen ukeslutt, siden Roy Hodgson har gjort det klart at ingen av hans spillere vil få mulighet til å involvere seg med transfers etter at landslagstroppen har kommet til Brasil.