Spår en enorm stemning på tribunene

Rickie Lambert og Steven Gerrard spår at The Kop og resten av Anfield-publikumet vil sørge for en enorm stemning på tribunene når Real Madrid gjester Merseyside i morgen kveld.

- Dette er Liverpool Football Club, og det er i denne turneringen vi hører hjemme, sier Lambert til Liverpoolfc.com foran morgendagens Champions League-kamp.

- Vi har ikke vært med i turneringen i noen år nå, men denne troppen hører definitivt hjemme i en turnering som dette. Og det blir ikke større kamper enn mot Real Madrid, fortsetter spissen.

- På en god dag kan vi slå hvem som helst, spesielt på hjemmebane. Når fansen skrur opp volumet, noe jeg vet de vil gjøre mot Real Madrid i Champions League, kan vi til tider være ustoppelige.

- Jeg husker 4-0 seieren over Real Madrid i 2009. Jeg så kampen på TV hjemme hos min mor og far i Kirkby. Jeg var sikker på at vi ville vinne, men jeg hadde selvsagt ikke forventet et slikt resultat. Vi knuste dem den kvelden. Det var en av de store europacupkveldene på Anfield.

- Dersom fansen skrur opp volumet skikkelig i morgen kveld, spiller det ingen rolle hvem motstanderen er. Da vil det bli vanskelig å få med seg poeng for dem. Når våre supportere er i storslag løfter de laget mer enn noen andre supportere.

- Jeg har med selvsyn sett hvilket nivå supporterne kan løfte laget til. Dersom de klarer det igjen, er jeg sikker på at det vil være til stor hjelp for oss. Det vil løfte oss til å yte 10% ekstra, noe som kan føre til at vi vinner kampen.

- Stemningen på tribunene påvirker spillerne svært mye. Og det påvirker motstanderen. Jeg kan ikke beskrive det med ord, men det fører til at du hever spillet ditt og gir deg noe ekstra som du ikke ville ha hatt ellers. Supporterne klarer bare å gi oss det lille ekstra, forklarer Lambert.

Steven Gerrard er enig, og spår en spesiell kveld på Anfield.

- Det blir en spesiell kveld. Hele stadion vil skru opp volumet. Vi skal gi Real Madrid svært vanskelige 90 minutter. Jeg har sett dem spille mye selv, og er klar over styrkene deres. Men de har noen svakheter også, sier Gerrard til Liverpool Echo.

- Liverpool har en fantastisk historie i Europa, og spesielt i Champions League. Fra et personlig ståsted er noen av de beste kveldene i min karriere Champions League-kvelder, og alle spillere drømmer om å spille i turneringen. Det er den beste turneringen. Det er helt fantastisk å være tilbake i den, avslutter kapteinen.