Stanger hodet mot veggen

Mirror hevder at Liverpool-manager Brendan Rodgers stanger hodet mot veggen på transfermarkedet denne vinteren.

Tabloidavisen påstår nemlig at forsøk fra Rodgers på å sikre seg Mohamed Salah og Cristian Tello er i ferd med å mislykkes. Liverpool håpet å få låne Tello frem til sesongslutt, men det skal nå Barcelona ha sagt endelig nei til på grunn av katalanernes lange skadeliste. Barca kan kanskje komme til å vurdere et salg av Tello til sommeren, hevder Mirror.

Liverpool har hatt samtaler med Basel om en overgang for egyptiske Mohamed Salah, men klubbene klarer ikke å bli enige om en overgangssum for en spiller som vil ha mindre enn to år igjen av sin kontrakt til sommeren. Rodgers skal være usikker på om det vil være lønnsomt å bruke ekstra penger på å sikre seg Salah nå, og han kan komme til å bestemme seg for å spare pengene til sommeren for å få mer å rutte med da, og heller forsøke å sikre seg andre spillere på lån i dette transfervinduet.

Mirror hevder at Liverpool skal være interesserte i å låne Paris Saint-Germain sin midtbanespiller Javier Pastore for resten av sesongen, og Anfield-klubben skal også ha vist interesse for den svenske spissen Ola Toivonen hos PSV Eindhoven.