Sterling ønsker å bli værende lenge

Raheem Sterling tror han kan oppnå sine målsettinger i Liverpool FC. Kanstspillerens representanter er i samtaler med klubben om en ny kontrakt.

- Klubben har snakket med mine representanter om en ny kontrakt. Forhåpentligvis kan noe bli gjort ganske snart, uttaler Raheem Sterling til Liverpool Echo.

- Forhåpentligvis kan jeg oppnå mine målsettinger i Liverpool i årene som kommer. Jeg er glad for å bli værende her så lenge som mulig. Jeg er bare glad for å spille fotball for denne fotballklubben i mange år til.

Raheem Sterling står bokført med 93 førstelagskamper for Liverpool i en alder de fleste fortsatt prøver å slå igjennom.
- Jeg husker at jeg trente hardt på akademiet da manageren ga meg muligheten. Jeg vil tro at jeg har tatt vare på muligheten.

- Forhåpentligvis kan det være et eksempel for andre unggutter her at dette er en manager som gir deg mulighet til å trene med førstelaget og spille kamper. Han var vist det ved en rekke anledninger.

- Når jeg ser tilbake på meg selv for to år siden, vil jeg si at man må lytte til rådene fra folk rundt seg, spesielt manageren, og ha fokus bare på å spille fotball og ha en profesjonell livsstil.

- Forsøk å bli bedre hver dag, ikke bare til å spille fotball, men i alt. At jeg ikke hadde den livsstilen jeg burde utenfor banen, var en liten svakhet hos meg. Jeg hvilte ikke når jeg skulle osv. Det har kommet med modenhet. Nå får jeg den hviletiden jeg trenger.

- Jeg var ikke på laget ved begynnelsen av sesongen, men jeg visste at jeg kunne utvikle meg og få endret på det. Det var mitt store øyeblikk – å sitte på benken. Tiden utenfor laget hjalp meg virkelig.

I forrige måned avslørte landslagssjef Riy Hodgson at Raheem Sterling følte seg sliten og ønsket å starte EM-kvalifiseringskampen på benken. Unggutten fikk da kritikk for å ha vendt landslaget ryggen.
- Det var ganske vanskelig. Jeg forsøkte å ikke se på tv eller lytte til det som ble sagt. Hvis jeg så på tv at det ble snakket om meg, så skiftet jeg kanal.

- Det var første gang jeg måtte håndtere noe slikt, men jeg følte at jeg håndterte det ganske bra. Hovedtingen jeg lærte, var bare å koble ut. Jeg var hele tiden på telefonen min og det kom bare inn. Jeg måtte bare overse det, men jeg har lært å bare stenge det ute.

- Jeg gjør bare mitt beste for Liverpool og England. Jeg elsker å spille fotball for klubb og land. Hvis noe av det jeg har sagt har blitt tatt feil opp, så er jeg lei meg for det.

Liverpool har hatt en vanskelig start på sesongen. Søndag venter Crystal Palace borte.
- Som ung spiller er det noen ganger vanskelig å komme inn i kampene, men det er noe jeg skal lære å gjøre, og det er noe jeg må håndtere dersom jeg skal komme på det nivået jeg føler jeg kan.

- Det er noe jeg må akseptere. Forhåpentligvis kan jeg klare det. Det er et press, men jeg forsøker å ikke tenke så mye på det. Jeg bare konsentrerer meg om mitt eget spill og trives med fotballen.

- Selv mot Chelsea synes jeg det var en kamp som kunne ha snudd sesongen vår. Jeg synes vi spilte bra til tider. Vi trenger bare det ene resultatet og den ene gode lagprestasjonen for å komme i gang. Da tror jeg selvtilliten vil komme tilbake. Forhåpentligvis skjer det mot Palace.