Stoke med dårlig statistikk på Anfield

Man må tilbake til mars 1959 for å finne sist Stoke vant på Anfield, og de røde- og hvitstripete har aldri vunnet en ligakamp i toppdivisjonen i Liverpools lekegrind.


The Potters har faktisk ikke scoret mål i noen av sine siste åtte ligakamper på Anfield. De har imidlertid gjort det i sine tre siste cupkamper, inkludert en heading av Peter Crouch i mars 2012.

Mark Hughes sitt mannskap håper å holde buret rent for første gang på sju kamper i helgen. Sist man gikk av banen uten baklengsmål var mot Newcastle i september.

Evertonian Jon Walters håper å score sitt 100 mål i klubbkarrieren mot de røde. Han har gjort fire mål på sine siste seks kamper for Stoke mot Liverpool. Samtidig spiller Ryan Shawcross sin kamp nummer 300 for Stoke, når han leder laget som kaptein på Anfield.

Rickie Lambert har scoret i tre av sine fire siste ligakamper mot The Potters.

Liverpool og Aston Villa er de to eneste lagene som ikke har scoret på heading i ligaen denne sesongen.

I morgen er det 14 år siden Stoke tapte hele 8-0 for Liverpool i en ligacupkamp på Britannia Stadium, i en sesong hvor de røde vant tre cuper. The Potters befant seg den gangen på nivå tre i engelsk fotball.

Stoke har tatt flere poeng på bortebane (8) denne sesongen enn på hjemmebane (7). Mark Hughes sitt mannskap ligger på plassen foran Liverpool på tabellen, og har sanket ett poeng mer enn Brendan Rodgers sine menn.