Stolt juniortrener

Neil Critchley berømmet hele laget da man nedsablet ligaleder Middlesbrough. Tomålsscorer Harry Wilson synes det er en fryd å spille i dette mannskapet.

Liverpools juniorlag, enten det er U18 i hjemlig cup og serie, eller U19 ute i Europa, har vært i meget god form de siste ukene. Med 4-1 hjemme mot ligaleder Middlesbrough i dag har mannskapet til Neil Critchley godt heng på lagene foran og topp fire som vil gjøre at man kommer til playoff ved sesongslutt.

- Jeg synes vi var glimrende over samfulle 90 minutter i dag, uttalte en stolt Critchley til LFC TV etter seieren mot Middlesbrough - Jeg synes alle spillerne var fantastiske.

- Det var pasninger, det var bevegelse og det var kreativitet. Det eneste lille negative var at vi ikke greide å holde buret rent.

- Vi startet med tre bak og Middlesbrough greide bare ikke å håndtere vårt offensive spill. De prøve å bytte formasjon for å gjøre det vanskeligere for oss, men vi var utmerket i dag.

- Det var definitivt min goal, gliste Harry Wilson etter at hans frispark gikk igjennom hele straffefeltet og inn i nettet til 2-0. Han økte etter pause til 3-0, etter et gjennomspill av Sheyi Ojo.

- Det er herlig å spille med Sheyi, han vil alltid finne deg når du går på løp. Jeg hadde siden flere muligheter til å fullføre et hattrick men det ville seg ikke helt.

- Det er bare en glede å være med i dette laget.

- Jeg har vært fornøyd med min form denne sesongen, og egentlig helt fra siste del av forrige sesong.