Stolt over å nå 50 landskamper

Glen Johnson er stolt over å runde 50 landskamper for England. Danmark var motstander i debuten, og er også motstander i kamp nummer 50.

Det er over 10 år siden 29-åringen debuterte for England, og i kveld runder han altså 50 landskamper.

- Dette er en fantastisk prestasjon. Du drømmer om å spille for England fra barnsben av. Jeg er veldig stolt over å runde 50 landskamper. Det er stort både for meg og min familie, sier Johnson til FATV.

- Det er ironisk at debuten min også kom mot Danmark. Forhåpentligvis blir resultatet annerledes denne gangen. Det har vært mange opp- og nedturer i løpet av årene som er gått. Hver gang du spiller for klubben din, er målet å representere landslaget. Du gir alltid 100%.

- Høydepunktet må være å representere landslaget i store turneringer, som EM og VM. Det å score ditt første mål for landslaget betyr også mye.

- Jeg synes virkelig det er morsomt å spille for landslaget, men prøver å ikke bli for revet med. Det å representere ditt land i VM betyr alt. Det er hva du drømmer om. Nå lever jeg drømmen.

Etter fem uker på sidelinja grunnet skader var sidebacken tilbake i spill igjen mot Swansea nylig. I helgen ble det en ny seier, 3-0 over Southampton, med Johnson fra start i forsvarsrekka.

- Alle drar i samme retning, og er villige til å jobbe hardt for å forbedre eget spill. Vi har også to fantastiske spisser som scorer på bestilling for øyeblikket. Den harde jobbingen bærer frukter, sier Johnson om situasjonen i klubblaget.

- Kampformen nærmer seg etter skadene. Jeg hadde noen uker ute, på grunn av tre leie skader. Men nå har jeg lagt dem bak meg, og konsentrerer meg om å spille meg i form igjen.