Stolt Rodgers ser fremover

Brendan Rodgers gratulerte Manchester City med et fortjent ligagull, men var samtidig stolt over at hans gutter hadde fått røde fans til å drømme. Han lover at Liverpool blir enda bedre til neste sesong.

- Først og fremst, gratulerer til Manchester City, sa Rodgers umiddelbart etter 2-1 seieren mot Newcastle. – De har vært en utrolig sesong i verdens hardeste liga, og de er mesterne.

- Den altoverskyggende følelsen jeg har for øyeblikket er den stoltheten som spillerne gir meg. Å avslutte sesongen med å vinne 12 av 14 kamper, i tillegg til at vi spilte en uavgjort og tapte en, viser utrolig kvalitet og stabilitet.

- Vi skulle gjerne ha endt helt øverst på tabellen men dette er en flott markør for oss, det viser den fremgangen vi har hatt denne sesongen.

- Dere kunne bare se på kampen i dag, lag viser bemerkelsesverdig mye respekt overfor oss og legger seg dypt. Vi måtte prøve en måte å komme rundt dem i dag, vi prøvde å gjøre det i midten og spilte litt sakte i 1.omgang.

- Vi byttet system til 3-4-3 etter pause, og da kom vi bredere og greide å skape noe mer plass.

- Folk ser på oss og lurer på om vi har greid å håndtere presset. Med 12 seire på 14 kamper mener jeg det klart viser at vi har greid det. Vi tapte hjemmekampen mot Chelsea, som var uheldig. Vi har mistet poeng andre steder i løpet av sesongen, men jeg kommer ikke til å bekymre meg særlig mye om hva som allerede har skjedd.

- Vi vant i dag. Vi ledet 3-0 på mandag og skulle ha vunnet kampen, men gjorde ikke det. Dette er noe vi vil lære av. Jeg tviler på om det er en så ung spillertropp som vi har her som noen gang har kommet til Champions League, langt mindre endt opp på andreplassen.

- Det har vært en vidunderlig sesong hvor spillere har vokst og utviklet seg. Det har vært utrolig å se supporterne, å se den kraften denne klubben har, den institusjonen som er Liverpool. Vi har fått dem til å drømme, det er vår oppgave.

- Det fine med det hele er at vi vil utvikle oss videre, vi vil bli bedre til neste sesong. Vi har en ung tropp, vi kommer til å hente nye spillere og vi er klare for å kjempe igjen – nå har vi fått troen.