Stopperne skal holde Carroll i sjakk

Brendan Rodgers stoler på at hans midtstoppere vil holde Andy Carroll i sjakk på søndag.

- Med tiden vil forhåpentligvis mine spillere forstå mer og mer av hvordan jeg ønsker at de skal spille. Jeg ønsker ikke forsvarsspillere som gjør overilte ting, jeg ønsker forsvarere som jobber med stor intelligens, uttaler Rodgers til The Guardian.

- Se hvor god form Martin Skrtel har vist. Han kaster seg sjelden inn i taklinger lenger. Han gir sjelden bort frispark. Han har vist førsteklasses intelligens som forsvarer. Han er aggressiv og har vært god til å være med i angrep til riktig tid.

- Daniel Agger er den andre midtstopperen, typen som både går i hodedueller og som opptrer som sikringsspiller. Når han ikke er tilgjengelig har vi Mamadou Sakho, som er aggressiv, sterk og kan kontrollere en motspiller.

- Alt handler om å lære, og forhåpentligvis har vi lært. Vi har møtt store spisser tidligere i sesongen og håndtert det bra. Det er ikke tvil om at West Hams styrke er at de er direkte i spillet. De sender høye baller inn i og rundt feltet. De har folk som kommer på løp inn i feltet, og de er farlige på cornere.

- Jeg så store Andy score på en god heading fra en corner nylig. Det er hva vi må håndtere. Vi har klart det tidligere, og jeg er sikker på at vi kan klare det igjen. Det er veldig vanskelig å stoppe en slik scoring. Det er et av fotballens flotteste syn når en stor spiss virkelig angriper ballen med aggressivitet, men vi kan håndtere det. Vi har opplevd det før med Christian Benteke. I fjor satte vi to mann på ham, Jordan Henderson og Jamie Carragher, og skapte et bur rundt ham. Det begrenser mobiliteten hans. Du kan ikke la en slik type, som har som sin styrke å angripe ballen i feltet, få fritt leide.