Stor kveld for Skrtel

Martin Skrtel ledet Slovakia til seier mot Spania i EM-kamp. En omgang hver for Jordan Henderson, Raheem Sterling og Adam Lallana da England spaserte til 5-0 mot San Marino.

Martin Skrtel var kaptein og spilte hele kampen da Slovakia smått sensasjonelt slo Spania 2-1 hjemme i gruppe C i EM-kvalifiseringen. Slovakene topper dermed sin gruppe.

Etter en tam 1.omgang hvor Raheem Sterling og Jordan Henderson startet for England, ble de to Liverpool-spillerne byttet ut i pausen. Sterling spilte sentralt back spissene, mens Henderson var ute på høyrekanten, men uten at noen av dem spilte opp mot sitt beste i en omgang hvor Jagielka headet inn en corner og Rooney satte inn et straffespark.

Adam Lallana kom inn for Sterling og var meget frisk i de siste 45 minuttene hvor engelskmennene skrudde opp tempoet.  Det ble 5-0, etter scoringer av Danny Welbeck, Andros Townsend og selvmål, men mange sjanser ble brent etter pause. Det skulle ha blitt 6-0, men Adam Lallana fikk feilaktig annullert en scoring for offside som ville vært hans første for England, da han flikket inn et skudd fra Oxlade-Chamberlain.

Rickie Lambert forble på benken gjennom hele kampen.