Stor selvtillit foran møtet med City

Liverpool presterte godt borte mot Manchester City forrige sesong, og det gjør at Jordan Henderson har tro på at de røde kan få med seg et bra resultat fra Etihad Stadium i kveld.

Forrige sesong tok Liverpool en tidlig ledelse ved Philippe Coutinho, men City slo tilbake ved Vincent Kompany og Alvaro Negredo slik at alle poengene ble værende igjen i Manchester. Henderson er optimistisk foran dagens møte.

- Vi har alltid troen. Med tanke på hvor langt vi har kommet og den fremgangen vi har vist, så kan vi ha troen mot ethvert lag, og det vil ikke bli annerledes nå. Tilnærmingen vil være den samme som hver uke – stor selvtillit og reise dit med ønske om seier.

- De har kvalitetsspillere i hele troppen. Vi skal reise dit og forsøke å gjøre det samme som vi gjorde forrige gang, men forhåpentligvis få et bedre resultat.

- De fikk et godt resultat mot Newcastle forrige helg, så det kommer til å bli en vanskelig kamp. Men jeg synes vi presterte bra i begge kampene i fjor.

- Vi vant hjemme og fikk et flott resultat. Uheldigvis så tapte vi borte, og det synes jeg vi ikke fortjente. Forhåpentligvis kan vi få et bedre resultat denne gang.

- Resultatene er like viktige uansett om det er første eller siste kamp for sesongen.

- Vi må bare ta hver kamp som en del av en tittelutfordring og forsøke å kjempe om å vinne ligaen. Hver kamp er like viktig som en annen.

- I den første kampen for sesongen er det viktig å sørge for p ta tre poeng, mens i den andre er det akkurat like viktig å holde det gående.

- Der er en stor kamp. Manchester City vil ha stor selvtillit, så det kommer til å bli en vanskelig kamp for oss, men vi ser frem til den. Vi er klare.