Strålende hjemmedebut av Teixeira

Joal Carlos Teixeira imponerte stort i sin hjemmedebut for Brighton. Ny seier for Brad Smith i Swindon. Andre Wisdom var med på å holde buret rent med West Bromwich.

Joao Carlos Teixeira ble byttet ut etter 83 minutter til stående ovasjon i sin hjemmedebut på Amex Stadium, da han ble matchvinner for Brighton & Hove Albion i 2-1 seieren over Bolton. Dette var portugiserens andre mål på to kamper, og han leverte nok en gang imponerende spill for sin utlånsklubb. Scoringen kom på et lavt høyrebeinsskudd som gikk mellom beina på keeper etter 64 minutters spill.

Andre Wisdom spilte hele kampen da West Bromwich klarte 0-0 og fikk med seg ett poeng fra bortekampen i Southampton.

Brad Smith ble byttet ut etter 82 minutter da Swindon vant 2- 0 over Crewe Alexandra hjemme på County Ground. Begge scoringene kom mens Liverpool-forsvareren var på banen. Smith benyttes for øvrig som venstre flanke på midtbanen i League One-klubben.