Sturridge har ikke trent denne uken

Daniel Sturridge har ikke trent denne uken på grunn av sine hamstringproblemer. Han skal forsøke å gjenoppta treningen morgen, og Brendan Rodgers skal deretter vurdere om spissen kan spille mot Crystal Palace.

Det er James Pearce i Liverpool Echo som opplyser at Sturridge ikke har trent denne uken på grunn av strekken han sliter med i baksiden av låret. Echo-journalisten hevder at spissen skal forsøke å trene igjen i morgen.

Brendan Rodgers bekreftet på sin pressekonferanse i dag at han vil sjekke tilstanden til Sturridge over de to kommende dagene før han tar ut laget som skal møte Crystal Palace på Selhurst Park mandag kveld.

Sturridge pådro seg strekkskaden i 3-2 seieren over Manchester City den 13.april, og ble byttet ut midtveis i annen omgang av den kampen. 24-åringen var ikke i kamptroppen da Liverpool reiste til Norwich i påfølgende kamp, men kom inn fra benken en drøy halvtime før slutt i søndagens 2-0 tap for Chelsea.

- Vi får se i løpet av de kommende 48 timene. Han hadde ikke trent siden han pådro seg skaden, så det ble litt for mye for ham mot Chelsea, uttalte Rodgers under sin pressekonferanse på Melwood i ettermiddag.

- Han hadde jobbet veldig hardt for å komme tilbake, og vi trengte noen på benken som kunne gi oss støtte og hjelpe oss i kampen, men dessverre ble det ikke slik.

- Men han føler seg helt klart mye bedre nå. Han har jobbet utrettelig hele uken sammen med det medisinske støtteapparatet. Han vil slutte seg til gruppen igjen, og vi får se hvordan han føler seg på mandag.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken