Sturridge matchvinner for England

Daniel Sturridge scoret kampens eneste mål da England slo Danmark. Seks Liverpool-spillere med fra start på Wembley. Luis Suarez målløs av banen. Brad Jones involvert i dramatisk kamp.

Daniel Sturridge ble matchvinner for England mot Danmark da han headet inn kampens eneste mål i det 82. minutt. Seks Liverpool-spillere startet på Wembley.  Steven Gerrard var kaptein for England i sin 109. landskamp, og passerte dermed Bobby Moore i antall oppreder for «The Three Lions». Glen Johnson spilte sin 50. landskamp. Jordan Henderson, Raheem Sterling og Sturridge var også i Englands startoppstilling.  Daniel Agger var kaptein for gjestene. Sterling var svært nær scoring med avslutning i stolpen like før pause. Kantspilleren ble kåret til banens beste.

Henderson ble byttet ut i det 77. minutt. Raheem Sterling og Daniel Sturridge gikk av i henholdsvis det 86. og 88. minutt.

Sturridge spilte ute av posisjon ute på venstrekanten.
- Det spiller ingen rolle hvor jeg spiller. Jeg må utgjøre en forskjell og ha innflytelse ved å hjelpe laget med å score mål og bidra med målgivende uavhengig av posisjon. Det handler om laget og gjøre en jobb for laget, uttalte Sturridge til ITV etter kampslutt.

Sturridge var meget godt fornøyd med spillet til Raheem Sterling.
- Han spilte meget bra. Raheem kommer til å bli bedre. Han er ung. Alle vet hva han kan gjøre. Jeg kjenner til hva han kan gjøre fra klubblaget. Han vil bli bedre og bedre.

Australia rotet bort en 3-0-ledelse. Ecuador vant til slutt 4-3 på The Den i London. Søramerikanerne avgjorde kampen ett minutt på overtid. Brad Jones startet på benken for Australia, men måtte inn i det 60. minutt da Australias andrekeeper Mitchell Langerak ble utvist for å forhindre en målsjanse innenfor 16-meteren. Langerak hadde selv kommet inn i pausen. Jones kunne intet gjøre på det påfølgende straffesparket fra Segundo Castillo. Dermed hadde Ecuador redusert til 2-3. Brad Jones måtte se ytterligere to baller bak seg i nettmaskene slik at Australia tapte 3-4.  Tim Cahill (8’, 31') og Mile Jedinak (15’) hadde sørget for australsk 3-0-ledelse til pause. Antonio Valencia (56’), Segundo Castillo (60’), Enner Valencia (76’), Edinson Mendez (91’) snudde for Ecuador.

Luis Suarez spilte samtlige minutter for Uruguay mot Østerrike i Klagenfurt. Hjemmelaget gikk opp i føringen ved Marc Janco i det 13. minutt. Suarez var nær utligning før pause da han satte et frispark i treverket. Utligningen kom ved Alvaro Pereira i det 65. minutt.

Kolo Toure var kaptein da Elfenbenskysten hentet opp Belgias 2-0-ledelse til 2-2 i Brüssel. Utligningen kom på overtid. Midtstopperen spilte hele kampen, mens Simon Mignolet var ubenyttet reserve. Marouane Fellaini (17’) og Radja Nainggolan (51’) nettet for hjemmelaget, mens Didier Drigba (74) og Max-Alain Gradel (92’) var målscorere for ivorianerne.

Slovakia vant 3-1 borte mot Israel. Martin Skrtel, som er kaptein for Slovakia, ble byttet ut i det 67. minutt. Da ledet gjestene 1-0. Martin Jakubko (37’), Jan Durica (69’) og Robert Mak (83’) nettet for Slovakia, mens Maor Buzaglo (80’) satte inn en redusering for Israel.

Joe Allen fikk 90 minutter for Wales i 3-1-seieren mot Island. Real Madrids Gareth Bale var involvert i samtlige av walisernes mål.  Målscorere var James Collins (12), Ashely Williams (selvmål 26’), Sam Vokes (70) og Gareth Bale (70’).

Mamadou Sakho ble ikke risikert og ble sittende på benken hele kampen da Frankrike beseiret Nedrland 2-0 i St. Denis. Karim Benzema (32’)  og Blaise Matuidi nettet for hjemmelaget.

England U21 befestet sin stilling øverst på tabellen med 1-0-seier mot Wales U21. Engelskmennene står med 19 av 21 poeng i EM-kvalifiseringen så langt. Jack Robinson spilte hele kampen. Norwich City-spiller Nathan Redmond satte inn vinnermålet i det 56. minutt.

England U18 tapte 1-2 også i den andre treningskampen mot Kroatia U18 på St. George’s Park i Burton. Cameron Brannagan spilte hele kampen på mandag, men i dag fikk midtbanespilleren bare et innhopp i det 86. minutt.

Utlånte Pepe Reina satt på benken for Spania i møtet med Italia.

Victor Moses og Nigeria møter Mexico i Atlanta klokken 02.30 i natt.