Sturridge tas ikke ut for England

Brendan Rodgers opplyser at han har en avtale med Englands landslagssjef Roy Hodgson om at Daniel Sturridge ikke skal tas ut til landskampene mot San Marino og Estland.

Roy Hodgson ønsket å ta med Daniel Sturridge til møtet med San Marino neste torsdag og kampen mot Estland fire dager senere, men Brendan Rodgers har vært bekymret for spillerens tilstand. Englands medisinske støtteapparat var på Melwood mandag og tirsdag for å møte Rodgers og Sturridge og diskutere spillerens treningsopplegg. Englandstroppen tas ut i morgen (torsdag).

- Jeg snakket med Roy (Hodgson) i dag, og avtalen vil være at Daniel ikke kommer til å møte opp med England, uttaler Brendan Rodgers til Daily Telegraph.

- Jeg er ikke sikker på om Daniel kommer til å bli klar til kampen i helgen (mot West Bromwich). På nåværende tidspunkt kommer han ikke til å bli med i troppen, og jeg er sikker på at Roy vil bekrefte det.

- For Daniel gjelder det å komme opp på nivået de neste to ukene og sørge for at han kommer i form til å spille for oss, og det er en prioritet.