Stygt ligatap for juniorene

De fleste av Liverpool U18s faste spillere er med laget som spiller turnering i Nederland, og dermed stilte de røde med et svært ungt juniorlag mot Stoke i dag. Det gikk veldig dårlig.

Stoke vant til slutt hele 7–1 på hjemmebane åpningsrunden av U18 Premier League. 16-årige Callum Nicholas scoret trøstemålet til Merseyside-laget.

Neil Critchley har med seg en rekke juniorspillere til Otten Cup i Nederland, der Liverpool – etter to seire og ett nederlag – er i morgendagens semifinale. Derfor besto laget av tre U16-spillere og de aller ferskeste juniorspillerne.

– Det var en skikkelig vanskelig dag for de unge guttene, og vi må bare glemme dette så fort vi gang, lære av feilene og komme oss videre, forteller akademitrener Mike Garrity.

– Vi startet faktisk kampen ganske bra, men så lå vi under 1–4 til pause, og i andre omgang falt vi sammen, legger han til.

Liverpool U18: Wheeler (Jackson 25), Waldron, Travis, Whelan, Polgar [kaptein], Dobie, Dhanda, Kane, Marsh, Nicholas, Watts (Maxwell 45). Ubenyttede reserver: Sheron, Arnold.