Suarez føler seg trygg på å rekke VM

Luis Suarez føler seg sikker på at han skal rekke verdensmesterskapet i Brasil, selv om han ble meniskoperert på torsdag. Steven Gerrard håper å møte sin klubbkamerat i VM.

- Tusen takk for alle støttemeldinger jeg har mottatt, og alle oppmuntringene jeg har fått i løpet av dagen! Styrken som mine kjære gir meg vil drive meg til å jobbe hardt for å nå VM. Min familie og jeg takker dere alle, skriver Suarez på Twitter.

- Drømmen min er fortsatt intakt. Jeg vil være der i VM, skriver Suarez videre.

Klubbkamerat Steven Gerrard er ikke overrasket over den holdningen.

- Fra et veldig egoistisk perspektiv ville det være til hjelp for England om han ikke var tilgjengelig når vi møter Uruguay. Det ville det selvsagt, sier Gerrard til The Independent.

- Men jeg kjenner Luis som kamerat, venn og lagkamerat i Liverpool. Jeg vet han vil bli fullstendig knust om han går glipp av VM. Jeg ønsker ikke at noen spillerkolleger blir skadet, legger England-kapteinen til.

- Vi får vente og se. Jeg vet han er en fighter, og han vil gjøre alt han kan for å rekke mesterskapet. Dersom han ikke rekker det, er det synd for ham personlig. Dersom han ikke er tilgjengelig vil det bare være til hjelp for England. Jeg kan ikke snakke Luis ned, for jeg har snakket ham opp over mange år. I sin nåværende form er han en av de beste spillerne på denne planeten. Han har vært skremmende god i noen av kampene han har spilt for oss. Han har fått oss ut av trøbbel mange ganger, og vist en utrolig stabilitet. Han er en toppspiller. Men som alle vet utgjør ikke en spiller et helt lag.