Suarez kåret til «PFA Player of the Year»

Luis Suarez har blitt stemt frem som Årets spiller av spillerne selv. Daniel Sturridge ble nr. 2 i kåringen av Årets unge spiller.

Luis Suarez har hatt en fantastisk sesong. Spissen står bokført med 30 mål på 31 ligakamper, og ble i dag kåret til «PFA Player of the Year». Chelsea-spilleren Eden Hazard og Manchester Citys Yaya Toure fulgte på de neste plassene. De øvrige nominerte var Steven Gerrard, Daniel Sturridge og Adam Lallana (Southampton).

- I Premier League er det fullt med store spillere, så det er en stor ære når disse spillerne anerkjenner ditt arbeid på banen. Jeg forsøker alltid mitt beste for laget. Det er hyggelig å få prisen, men denne er egentlig for mine lagkamerater og støtteapparatet i Liverpool. Uten deres hjelp ville jeg ikke fått denne prisen, uttalte Luis Suarez på prisoverrekkelsen på Londons Grosvenor Hotel.

Tidligere «røde» vinnere er Terry McDermott (1980), Kenny Dalglish (1983), Ian Rush (1984), John Barnes (1988)og Steven Gerrard (2006)

Chelseas Eden Hazard gikk av med prisen «PFA Young Player of the Year». Daniel Sturridge kom på andreplass i avstemningen. Southamptons Luke Shaw endte på tredje. Raheem Sterling, Ross Barkley (Everton) og Aaron Ramsey (Arsenal) var de øvrige nominerte. 

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken