Suarez takker supporterne

Luis Suarez sier at det er med tungt hjerte at han nå forlater Liverpool, men håper at fansen forstår avgjørelsen. Han har hatt en livslang drøm om å spille og bo i Spania, der hans kones familie bor.

Etter tre og et halvt år i Liverpool FC forlater nå Luis Suarez klubben til fordel for Barcelona.

- Det er med tungt hjerte at jeg forlater Liverpool for et nytt liv og nye utfordringer i Spania. Både jeg og min familie har blitt forelsket i denne klubben og byen, uttaler Luis Suarez til Liverpoolfc.com.

- Men mest av alt har jeg blitt forelsket i de utrolige supporterne. Dere har alltid støttet meg, og vi som familie kommer aldri til å glemme det. Vi kommer alltid til å være Liverpool-supportere.

- Jeg håper dere alle kan forstå hvorfor jeg har tatt denne beslutningen. Klubben gjorde alt de kunne for å få meg til å bli værende, men å spille og bo i Spania, hvor min kones familie bor, har vært en livslang drøm og ambisjon. Jeg mener nå tiden er den rette.

- Jeg ønsker Brendan Rodgers og laget alt godt i fremtiden. Klubben er i gode hender. Jeg er sikker på at den vil bli suksessfull igjen neste sesong.

- Jeg er meget stolt av at jeg har spilt min rolle i å hjelpe Liverpool tilbake til eliten i Premier League og spesielt tilbake i Champions League.

- Takk for alle de flotte øyeblikkene og minnene. You’ll Never Walk Alone.