Sunderland vil prøve å kjøpe Borini

Lokalavisen i Sunderland hevder at man på Stadium of Light skal være klar til å legge inn et bud på £10M for Fabio Borini.

Brendan Rodgers har gitt uttrykk for at han ser Fabio Borini som en del av sin tropp til neste sesong. Tilbake i Champions League ønsker manageren bedre dekning for Luis Suarez og Daniel Sturridge, og med Rickie Lambert på vei inn vil Borini i tillegg gi et sterkt firkløver av angripere. Det ligger i kortene at Iago Aspas vil ta turen tilbake til Spania etter et mislykket år i Premier League.

En vil derfor forvente at kun et meget bra tilbud på Fabio Borini vil friste Liverpool til å kvitte seg med italieneren, som ble hentet fra Roma for £10,4M for to år siden.

Borini har nettopp gjennomført et vellykket låneopphold i Sunderland, hvor man etter en sterk sluttspurt sikret plassen i Premier League. 23-åringen ble samtidig kåret til årets beste unge spiller i klubben, i tillegg til at han sto for sesongens to fineste scoringer.

Lokalavisen Chronicle sier at Sunderland nå er beredt til å legge inn et bud på £10M for Borini. Dette i håp om at Liverpool nå kan vurdere et salg etter å ha sikret seg Rickie Lambert, samt at spilleren vet at han er populær i nordøst og at han til tross for flere kamper på terminlisten vil måtte regne med å være en vikar for Suarez og Sturridge.