Supporterfest på O'Learys

Premier League avlsutter med et smell søndag 11. mai. Hva passer bedre enn et supportertreff og hvilken thriller av en siste serierunde dette kan bli.

TV2 og SBF inviterer alle supportere av britisk fotball velkommen fra kl. 14.00. TV2 sender live fra O'Learys i forkant, pausen og i etterkant av kampen.

Keeper legenden Erik Thorstvedt vil føre ordet fra O'Learys og han vil gi det norske folk herlige intervjuer, kommentarer fra følelsesladde supportere! Hovedstudio er som vanlig i Bergen. 

Vi kårer Årets Supporter denne dagen og TV2 sin egen Thomas Aune har truffet han. Intervjuet og trofè overrekkelse vil sendes mellom kl. 15.30 og 16.00.

Tippekonkurranse i regi av SBF: Alle er velkommen til å være med på vår langoddskonkurranse (Norsk Tipping). Den skal være fra Premier League kampene som spilles fra kl. 16.00. Oddsen skal være på tre kamper! Den som får inn alle kampene og har høyest odds vinner. Vi tar i mot registering av oddsen (navn på deltager) på valgt sted i sportsbaren fra kl. 15.00 til 15.45. De som får inn langoddsen tar kontakt med oss etter kampen. Vi finner fort ut hvem som har den høyeste oddsen. For å ikke dra dette for langt, setter vi en øvre grense på langoddsen - kr 500,-

Premier: De to med høyst langodds vinner premie. 1. premie: Sumo Gull abonnement. 2. premie: Gavekort fra SBF (Fotballshop) av verdi kr 500,- 

Serierunde 38:
Cardiff v Chelsea
Fulham v Crystal Palace
Hull v Everton
Liverpool v Newcastle
Manchester C v West Ham
Norwich v Arsenal
Southampton v Manchester U
Sunderland v Swansea
Tottenham v Aston Villa
West Bromwich v Stoke

TV2 vil sende kampene direkte fra TV 2 Sport Premium 1,2 og 3 + sumo.  

La oss sammen avslutte sesongen 2013/14 med et feststemt og fargerikt felleskap av supportere!  

Velkommen til O'Learys Sportsbar.
Med 3 barer, 60 TV-skjermer og 350 sitteplasser. De har tribune og en svær meny med et rikelig utvalg av både mat og øl. Et godt sted å være for fotballsupportere!
Karl Johans Gate 33 B, Oslo.
TLF: 47 22 33 20 40
http://www.olearys.no/home_no

Mvh
Erling Finsrud (TV2)
Trond Fuhre (SBF)