Suso med målgivende

Suso hadde målgivende til kampens eneste scoring da Almeria slo Getafe i dag. Conor Coady spilte en god kamp da Sheffield United spilte 1-1 mot Fulham. Oppdatert.

Almeria klatret opp på 14. plass i La Liga da de slo Getafe 1-0 hjemme på Juegos Mediterraneos tidligere i dag. Suso startet kampen for hjemmelaget, og hadde sin sjette målgivende for sesongen da han slo hjørnesparket som Jonathan Zongo headet inn som kampens eneste mål.

20-åringen spilte 78 minutter før han ble byttet ut.

Conor Coady spilte hele kampen da Sheffield United spilte 1-1 hjemme mot Fulham i dag, og spilte en god kamp i sin dype midtbanerolle.

League One-klubben tok ledelsen, og så ut til å ha god kontroll frem til Michael Doyle ble utvist i det 53. minutt. Hugo Rodellega utlignet i det 75. minutt, men gjestene fra London klarte ikke å få vinnermålet til tross for gedigne sjanser mot slutten. Lagene må nå ut i omkamp på Craven Cottage om retten for å ta seg videre til femte runde.

Det vil som kjent være trekning på Wembley kl. 18.35 norsk tid.

Oppdatert: Oussama Assaidi kom inn for Stoke i det 72. spilleminutt da the Potters tapte 1-0 for Chelsea i FA cupen. 25-åringen markerte seg ikke nevneverdig på Stamford Bridge.