Swansea håper på 2012-reprise

Swansea-spillerne gleder seg til å møte Liverpool på Anfield på tirsdag. Garry Monk kan komme til å måtte spare et par spillere. Williams er glad han slipper møte Suarez.

I 2012 vant Swansea ligacupen etter å ha slått Liverpool 3-1 på Anfield på veien til Wembley. I morgen kveld møtes lagene igjen.

 

- Tirsdag er det en ny stor kamp for oss. Det å spille mot Liverpool på Anfield er alltid en tøff oppgave, men vi har selvtillit og ser frem til det, sier Tom Carroll til News Wales.

 

- Liverpool har ikke kommet helt i gang slik de gjorde forrige sesong, men de har store spillere, og jeg er sikker på at det vil stemme for dem snart. Har vi dagen har vi mulighet til å slå hvem som helst, så alle sammen gleder seg.

 

Swanseas 2-0 seier over Leicester på lørdag kveld førte dem over Liverpool på tabellen. Garry Monk stilte med et sterkt lag da de knuste Everton 3-0 i forrige runde av ligacupen. Mot Liverpool kan han bli tvunget til å spare et par spillere, ifølge Daily Mail.

 

Wayne Routledge, Lukasz Fabianski og Gylfi Sigurdsson, som hinket av med en smell i den andre omgangen mot Leicester, kan komme til å bli spart.

 

- Jeg vet ikke om Liverpool er et svakere lag uten Suarez, men det er fint at du slipper å spille mot ham mer, sier lagkaptein Ashley Williams til South Wales Evening Post.

 

- Jeg har sagt mange ganger at han var den beste spilleren her de siste par sesongene - men de har Balotelli. Han har ikke helt kommet i gang enda, men jeg er sikker på at det bare er et spørsmål om tid, fordi han er en spiller av toppkvalitet. 

 

Williams snakker varmt om Balotelli, som har fått mye kritikk i det siste.

 

- Alle har en mening. Jeg synes han er en god spiller, og han har vært vanskelig å spille mot hver gang jeg har møtt ham - men dersom du ser meg bytte drakt med han i pausen kan du gi meg et slag!

 

Ki Sung-yueng spilte da Swansea vant ligacupen i 2013, spilte finalen for Sunderland i 2014, og sikter seg nå inn på en tredje finale - denne gang igjen for Swansea.

 

- Jeg vil elske å kunne dra til Wembley for tredje år på rad dersom jeg kan. Det vil bli tøft, fordi de har noen kvalitetsspillere, men jeg ønsker bare å nyte denne turneringen, og med spillerne vi har her tror jeg vi har en sjanse, sier sørkoreaneren til Daily Mail.

 

- Det er flere Liverpool-supportere enn Swansea-supportere hjemme i Korea, ettersom de er et av de største lagene i England. Dersom vi vinner mot Liverpool kommer det til å være store nyheter, så vi har ingenting å tape og må gjøre vårt beste. Dersom vi satser alt, tror jeg vi har en stor sjanse til å vinne. Vi ønsker ikke å sløse bort dette, for dersom vi vinner er vi i kvartfinalen, avslutter Sung-yueng.