Tap, uavgjort og benk for de utlånte

To av Liverpools utlånte spillere fikk starte for sine respektive lag i dag, men det ble ingen poeng på noen av dem. Sebastián Coates nærmer seg endelig et comeback etter skaden.

Det var ingen god dag på kontoret for Andre Wisdom og West Bromwich hjemme mot formsterke Newcastle i ettermiddag. Den utlånte Liverpool-forsvareren spilte samfulle minutter på høyrebacken, men kunne ikke forhindre borteseier.

Ayoze Pérez, som ble matchvinner mot Liverpool forrige helg, hælsparket Newcastle i føringen like før pause, og Fabricio Coloccini fastsatte sluttresultatet halvtimen før slutt. Dermed står Wisdoms lag med bare én seier siden slutten av september, og de ligger poenget bak Liverpool etter elleve runder.

Benkeplasserte Iago Aspas fikk ikke spilletid i Sevillas dramatiske hjemmekamp mot Levante tidligere på dagen. Vertskapet tok ledelsen etter halvtimen, før eks-røde Nabil El Zhar assisterte Levante-spiller Víctor, som utliknet.

Gjestene hadde også med tidligere Liverpool-midtbanespiller Mohamed Sissoko i startelleveren. Det ble lagt til totalt fjorten minutter i kampen, åtte av dem i andre omgang, og selv om hjemmelaget presset for et seiersmål, holdt Levante unna og stakk av med ett poeng.

Leiesoldatene i går: 15 minutter for Ibe

Lille snublet mot Reims på Stade Auguste-Delaune i ettermiddag. Divock Origi startet nok en gang for bortelaget, men 19-årigen fikk se lagkamerat Sébastien Corchia pådra seg rødt kort allerede etter 25 minutter, og Reims fikk muligheten fra straffemerket. Benjamin Moukandjo sendte dem i ledelsen, før Aïssa Mandi doblet den syv minutter senere. Origi spilte en tam kamp og ble byttet ut omtrent tjue minutter før slutt. Reims vant 2–0.

Sebastián Coates, med sin lårskade, er fortsatt ikke klar for spill, men på nordøstkysten spekuleres det i at den høyreiste midtstopperen fra Uruguay kan bli klar til kampene etter landslagsoppholdet den kommende uka. Sunderland spilte for øvrig 1–1 hjemme mot Everton.