Tar gjerne ett år til i Sheffield United

Conor Coady tar gjerne ett år til i Sheffield United, dersom Liverpool-ledelsen mener det er best for hans utvikling.

Coady returnerer til Liverpool etter Sheffield Uniteds kamp mot Coventry i morgen. Han føler han har modnet både som spiller og person i løpet av sesongen han har hatt på Bramall Lane.

- Dersom Liverpool-ledelsen sier at jeg skal dra tilbake, vil jeg uten tvil gjøre det. Dersom det er en mulighet, er det en jeg gladelig griper, sier Coady til The Star.

- Jeg har hele tiden vært klar på dette. Jeg liker meg her. Jeg liker alt med denne klubben. Jeg liker å jobbe med manageren og spillerne på laget. Jeg har trivdes under hele oppholdet her.

- Jeg har spilt 49 kamper for Sheffield United, og forhåpentligvis blir det 50. Dersom jeg får 50 kamper denne sesongen, vil det være stort for meg personlig. Det er noe jeg vil være stolt over.

- Jeg kom hit fordi jeg ønsket å bevise at jeg kan spille førstelagsfotball, og for å bli en bedre fotballspiller. Jeg vet ikke hva manageren kommer til å gjøre, eller hvilket lag han kommer til å benytte mot Coventry, men jeg kommer til å gi ham et hint om at det kan bli min 50.kamp, for jeg ønsker å spille i hver eneste kamp.

Coady har gjort seks mål, og står også bokført med fire målgivende pasninger etter at Nigel Clough tok over som manager hos Sheffield United. I perioden før Clough tok over spilte 21-åringen i en mer defensiv rolle.

- Jeg vet hvor mye det betyr å vinne en fotballkamp nå. På reservelaget handler alt om å jobbe med ulike sider av ditt eget spill, og bare forsøke å bli bedre, mens resultatet er det viktigste i førstelagsfotball.

- Alle ønsker å vinne med stil. Men dersom du vinner etter å ha spilt dårlig, så får det heller være.

- Jeg er mye mer med i angrep nå, og forsøker å komme inn i motstanderens felt. Det viktigste jeg har lært er at jeg må gjøre det som kreves for å vinne.

- Jeg har blitt mye tøffere som person. Manageren her har vært strålende med meg på flere måter. Han liker at vi gjør ting enkelt, og ingen får begynne å tulle. Dersom du gjør noe riktig, får du beskjed om det, men dersom du ikke gjør slik han vil du skal gjøre, så får du beskjed om det også. Her er det ikke rom for slinger i valsen.

- Når du er en ung spiller, slik jeg er, er dette nettopp hva du trenger. Dersom noen fyller hodet ditt med masse informasjon du ikke forstår, eller ikke gir beskjed om eksakt hvordan man vil ha det, vil du aldri bli bedre.

- Nå er det opp til meg å avslutte sesongen godt, og så får vi se hva som skjer etter det. Vi får se hva Liverpools plan er, og så ta det derfra. Men som jeg har sagt hele tiden, har jeg likt meg veldig godt her under hele oppholdet.