Teixeira takket for sjansen

Joao Teixeira ble den siste unggutten som Brendan Rodgers har gitt sjansen på førstelaget, da han fikk sin debut mot Fulham. Steven Gerrard mente det var fullt fortjent.

Joao Carlos Teixeira er født 18. januar 1993, og 21-åringen kom inn etter 82 minutter mot Fulham. På stillingen 2-2 fikk han være med på at de røde sikret seg tre poeng i London, med nr. 53 på ryggen.

- Det var stort, jeg er virkelig glad, kunne en smilende portugiser fortelle etter kampslutt.

- Jeg vil gjerne få takke min sjef og mine lagkamerater for hvordan de hver dag har hjulpet meg til å bli bedre.

- Jeg er veldig glad for at vi vant kampen. Jeg var ikke nervøs da jeg kom innpå og følte at jeg hadde selvtillit.

- Manageren sa at kanskje kom jeg til å score så jeg prøvde meg på et skudd. Det gikk ikke inn denne gangen, men kanskje neste gang, kommenterte Teixeira om langskuddet som gikk like over.

Brendan Rodgers uttalte tidligere i uka at Joao Teixeira hadde imponert på trening, og manageren var tro mot sitt ord om at han kunne være klar til å få sjansen på førstelaget. Steven Gerrard ga også uttrykk for at Teixeira har gitt et godt inntrykk.

- Jeg vil si det bare var et spørsmål om tid, svarte Stevie G på spørsmål om debutanten.

- Jeg så ham spille for Sporting i en ungdomskamp på Anfield og en kunne se umiddelbart at han var den beste spilleren på banen. Det er en honnør til ham selv at han har arbeidet så hardt og er blitt invitert til å trene med førstelaget. Han er med og kjemper på treningene, han lærer, han lytter, og han fortjente sin debut.