The Times: «Akseptert bud på Reina»

Liverpool skal ha akseptert et bud fra Bayern Munchen på Pepe Reina. Budet skal være på £2 millioner. Artikkel oppdatert kl. 21.20.

Pepe Reina er ferdig i Liverpool FC, etter at klubben i kveld har akseptert et bud på £2 millioner for sisteskansen. Det melder The Times.

 

Spanjolen har vært med de helrøde på turne i Amerika de siste ukene, men har ikke spilt et eneste minutt. Liverpool har siden de hentet inn Simon Mignolet ønsket å kvitte seg med målvakten som hever en lønn på £110,000 i uka. 

 

Forrige sesong var han utlånt til Napoli, og San Paolo så lenge ut til å bli Reinas hjemmebane permanent, men Rafael Benítez sin klubb klarte aldri å komme til enighet med Liverpool. Han repeterte flere ganger under låneoppholdet at han tvilte på at han ville returnere til Liverpool, og nå er hans Liverpool-karriere etter alt å dømme over. 

 

31-åringen spilte 394 kamper for LFC etter overgangen fra Villarreal i 2005.

Oppdatert: Velinformerte Andy Hunter i The Guardian skriver at budet fra de tyske mesterne er på £2,5 millioner, og at det nå er opp til Reina selv om han ønsker å gå til Bayern, hvor han vil være andremåvakt bak Manuel Neuer.