Tidligere røde på flyttefot

Albert Riera, Nathan Eccleston og Lee Peltier har funnet seg nye klubber for resten av inneværende sesong.

Watford har signert den tidligere Liverpool-vingen Albert Riera, melder Watford Observer. Spanjolen har skrevet under en korttidskontrakt med Championship-klubben. Han vil så slutte seg til Udinese på en permanent kontrakt til sommeren. 31-åringen var klubbløs etter at han forlot tyrkiske Galatasaray i januar.

Udinese har bekreftet at Riera vil slutte seg til deres klubb i juli, men det er ikke utenkelig at han likevel spiller for Watford også neste sesong om alle parter blir enige.

Riera skrev under for Watford i går, og har sin første treningsøkt med sine nye lagkamerater i dag. Det eneste som gjenstår før spanjolen kan spille kamp for Watford er den internasjonale klareringen.

Riera kom til Liverpool fra Espanyol for £8M i 2008. Han ble solgt til Olympiakos for i underkant av £5M i 2010. Han spilte 56 kamper for Liverpool og gjorde fem mål.

Den tidligere Liverpool-junioren Nathan Eccleston har sluttet seg til Coventry City i League One på lån fra Blackpool. Låneoppholdet vil vare ut sesongen. 23-åringen debuterte for Coventry i 1-0 seieren over Stevenage på Sixfields i går kveld, da han kom inn fra benken tolv minutter før slutt. Eccleston har bare spilt fem kamper for Blackpool denne sesongen. Han har hatt låneopphold hos Tranmere Rovers og Carlisle United tidligere i sesongen.  

En annen tidligere Liverpool-junior, forsvarsspilleren Lee Peltier, er blitt lånt ut fra Leeds United til Nottingham Forest frem til 24.mai.