Tidligere røde på flyttefot

MLS-klubben Chicago Fire har offentliggjort signeringen av den tidligere Liverpool-spilleren Florent Sinama-Pongolle. Gerardo Bruna ferdig i Tranmere. Carl Medjani til tyrkisk fotball.

Florent Sinama-Pongolle har signert for MLS-klubben Chicago Fire.

- Florent er en kvalitetsspiller med erfaring fra noen av toppligaene i Europa, uttaler hovedtrener og fotballdirektør Frank Yallop i Chicago Fire til mlssoccer.com.

- Etter at han har trent med oss i noen uker, har vi vært i stand til å se førstehåndsattributtene han innehar. Jeg er glad for at vi har vært i stand til å få ham inn i troppen etter at vi gikk inn i den siste fasen av den ordinære sesongen.

Etter etter endt Liverpool-karriere har Sinama-Pongolle vært innom Recreativo de Huelva, Atletico Madrid, Real Zaragoza, Saint-Etienne og FC Rostov. Spissen gjorde ett mål på åtte ligakamper for den russiske klubben forrige sesong, og ble deretter frigitt.

Gerardo Bruna fikk en korttidskontrakt med Tranmere i begynnelsen av forrige måned. Nå opplyser Merseyside-klubben at spilleren er frigitt fordi han ikke kommer opp på fitnessnivået som kreves i League Two.

- Han trente med oss i seks eller syv uker, og han slet med å komme opp på fitnessnivået til de andre i troppen, uttaler Tranmere-manager Rob Edwards ifølge skysports.com.

- Vi ga ham så mye tid som mulig. Han er en talentfull spiller, men problemet ville alltid bli fitnessnivået i League Two, og han slet med å komme opp på det nivået.

Carl Medjani signerte i forrige måned en treårsavtale med Trabzonspor etter at kontrakten med AS Monaco ble terminert. Forsvarsspilleren står med 29 A-landskamper for Algerie, og er nå gjenforent med den tidligere algeriske landslagssjefen Vahid Halilhodzic.