Tiende kamp på rad for Sterling

Raheem Sterling er en av de virkelige formspillerne i Liverpool om dagen, og mot Stoke på søndag starter han trolig sin tiende kamp på rad.

- Han har vært enestående. Han er strålende, og har spilt veldig bra i noen store kamper, slo Brendan Rodgers fast under sin pressekonferanse på Melwood i dag.

- I andre kamper har han vært veldig, veldig fremtredende. Jeg tror du kan se hva han tilfører laget når han er virkelig fokusert. Han er i god form nå. Han er lykkelig, og veldig fokusert på fotballen, fortsatte manageren.

- Jeg vet noen lurte på hva jeg drev med når jeg brukte ham som høyreback noen ganger tidligere, men jeg tror folk nå ser at hver gang han spiller i den posisjonen, så gir han laget noe både offensivt og defensivt.

- Han er en trolig en av de sterkeste spillerne jeg noen gang har sett. Kilo for kilo er han så sterk som noen annen. Du setter pris på den styrken, hans kvaliteter og hans fokus. Vi har en ung spiller som akkurat har blitt 19 år, som vil bli en enestående spiller.

- Jeg er veldig glad på hans vegne, for han er en god gutt. Han har fått en del kritikk av meg etter at jeg kom hit. Men jeg har alltid hatt hans og klubbens beste interesser i tankene. Han er en god gutt, som stadig vekk leverer varene.

Nå som Arsenals Theo Walcott mister VM på grunn av en korsbåndskade har Sterling også en god sjanse til å komme med i den engelske VM-troppen, selv om han kun har en seniorlandskamp fra før.

- Jeg er sikker på at England-staben vurderer det. Raheem er et av de største talentene på U21-laget. Skaden til Walcott åpner utvilsomt en dør for ham.

- Men det eneste han kan gjøre er å konsentrere seg om sin Liverpool-karriere. Alt det andre følger som en konsekvens av det. Han har spilt ni kamper på rad nå, og vært utmerket i dem alle. Forhåpentligvis vil den gode formen hans vedvare, slik at han fortsetter å gjøre jobben sin, som er å score mål og skape mål.