Tilnærmet B-lag for England

Ifølge engelske aviser er det bare Rickie Lambert av Liverpools spillere som vil starte for England mot Ecuador på onsdag kveld.

Roy Hodgson har bekreftet at James Milner vil vikariere som høyreback mot Ecuador og ut fra trening i Miamo, og uttalelser fra Hodgson, er det ventet å være et nesten rent B-lag som England vil spille med på onsdag kveld.

Den eneste med av de som antas å være rimelig fast på laget er Wayne Rooney, som har behov for spilletid og har blitt benyttet på venstrekanten under trening. Verken Glen Johnson, Steven Gerrard, Jordan Henderson, Raheem Sterling eller Daniel Sturridge ventes å være med fra avspark mot Ecuador, som kan være et godt tegn i forhold til den 11’eren som Roy Hodgson har i hodet til første VM-kamp mot Italia.

Rooney kan komme inn for Sterling, mens Frank Lampard og Jack Wilshire muligens kan utfordre Jordan Henderson sentralt på midtbanen om de overbeviser. Johnson, Gerrard og Sturridge synes å være rimelig bankers pr. i dag.

Rickie Lambert vil få en fin mulighet til å vise seg fram som spiss mot Ecuador.

England avslutter sine oppvarmingskamper mot Honduras på lørdag, og da med et lag som en tror vil være likt eller veldig likt det som møter Italia 14.juni.

Antatt lag mot Ecuador: Foster; Milner, Jones, Smalling, Shaw; Wilshire, Lampard; Oxlade-Chamberlain, Barkley, Rooney; Lambert.