To mål av Coady og ett av Ibe

Conor Coady og Jordon Ibe fant veien til nettmaskene i seirer for henholdsvis Sheffield United og Birmingham. Tap for Andre Wisdom og Jack Robinson.

Conor Coady scoret begge målene da Sheffield United vant 2-0 borte mot Crawley. Midtbanespilleren, som var på banen hele oppgjøret, har nå fire mål på 30 ligakamper for Yorkshire-klubben. Sheffield United er syv poeng unna playoff

Jordon Ibe sendte Birmingham i føringen 1-0 i det 18. minutt mot Millwall på The Den. Birmingham vant til slutt 3-2. Ibe ble byttet ut i det 86. minutt.

Andre Wisdom spilte hele kampen for Derby i 1-2-tapet borte mot Ipswich.

Jack Robinson fikk nye 90 minutter for Blackpool borte mot Bolton. Tidligere Liverpool-spiller Jay Spearing sto for målgivende til kampens eneste mål i favør Bolton.

Ryan McLaughlin var verken på banen eller benken da nedrykkstruede Barnsley beseiret playoffplasserte Reading 3-1 på Madejski Stadium.

Michael Ngoo var ubenyttet reserve for Walsall i 2-0-seieren borte mot Bradford City.