To poeng på de siste åtte kampene

Liverpool gjester King Power Stadium og Leicester i morgen. Nigel Pearsons mannskap har ikke vunnet siden 5-3 seieren over Manchester United i september, og har bare tatt to poeng på de siste åtte kampene.

Leicester har ikke skadeproblemer av betydning foran kampen mot Liverpool. Midtbanespilleren Dean Hammond er ute med en muskelskade i baksiden av leggen, og midtstopper Matthew Upson er også ute med skade, men resten av troppen er klare for kamp.

Queens Park Rangers var Leicesters motstander på lørdag, i en kamp som endte med tap 3-2. Det positive for Nigel Pearsons menn var at de scoret for første gang på 503 minutter med fotball. Tapet førte imidlertid til at laget nå ligger helt i bunnen av tabellen.

Liverpool har allerede tapt fire bortkeamper i ligaen denne sesongen, noe som er like mange som hele forrige sesong.

Leicester har fem seire mot Liverpools fire i de siste 13 Premier League-kampene mellom klubbene. Fire kamper er altså endt uavgjort. Lagene spilte uavgjort 0-0 sist de møttes i Leicester, i mars 2004.

Leicester har vunnet bare to av sine siste 19 Premier League-kamper på hjemmebane. De tok åtte poeng på sine fem første ligakamper denne sesongen, men har siden bare tatt to poeng på de påfølgende åtte kampene.

Leicesters eneste hjemmeseier denne sesongen var den nevnte 5-3 seieren over Manchester United. De har spilt uavgjort i fire av de fem øvrige hjemmekampene.

Liverpool fikk med sin seier over Stoke slutt på en rekke med tre strake ligatap, og en rekke på fire kamper uten seier i Premier League. Med 17 poeng har de røde sju færre poeng enn på samme tid i fjor. På de sju siste bortekampene har Brendan Rodgers sitt mannskap bare fått med seg sju poeng (To seire, 1 uavgjort og fire tap).

Dommer på King Power Stadium i morgen er Lee Mason.