Toure kan skifte klubb

Liverpool FC kan ikke garantere Kolo Toure spilletid neste sesong, og ifølge Liverpool Echo vil ikke klubben stå i veien dersom midtstopperen ønsker et klubbskifte.

Kolo Toure vurderer ulike klubbalternativer ettersom han nesten ikke fikk spilletid i Liverpool i andre halvdel av 2013/14-sesongen. Midtstopperen kan komme til å slutte seg til Trabzonspor. Den tyrkiske toppklubben er ivrig etter å sikre seg ivorianerens tjenester.

33-åringen, som har ett år igjen av sin kontrakt med de røde, spilte 24 kamper for Liverpool etter gratisovergangen fra Manchester City, men startet ikke en eneste kamp i de tre siste månedene av sesongen.

Daniel Agger, Martin Skrtel og Mamadou Sakho står alle foran Toure i kampen om to midtstopperplasser. Brendan Rodgers jakter også Southamptons kroatiske midtstopper Dejan Lovren.

Liverpools alternativer på stopperplass inkluderer også Sebastian Coates og Tiago Ilori. Coates er tilbake etter en alvorlig kneskade, men Liverpool Echo forventer at uruguayaneren blir solgt. Tiago Ilori kommer trolig til å bli utlånt igjen etter at han tilbrakte andre halvdel av forrige sesong i Granada.