Trolig ikke spilletid for Sturridge

Under kveldens pressekonferanse i Madrid fortalte Liverpools manager at det er «lite sannsynlig» Daniel Sturridge, som ikke har spilt siden august, får noen minutter mot Real Madrid.

Spissen var med spillerne som fløy sørover tidligere i dag, og flere spekulerte i om han skulle få en plass i kamptroppen på Santiago Bernabéu i morgen kveld. Brendan Rodgers forteller at det imidlertid er lite som tilsier at Sturridge rekker kampen.

– Det er veldig lite sannsynlig at han blir klar, sier Liverpool-sjefen til pressen.

Nordiren forklarer at han tok med seg samtlige spillere, selv gjengen som er utilgjengelige på grunn av skader, til den spanske hovedstaden.

– Jeg tok med meg alle sammen. Denne kampen og neste kamp (mot Chelsea, journ. anm.) er veldig viktige for oss, og dette er et tegn på at vi er samlet.

Liverpool har vunnet kun én av sine fire siste kamper, og i helga ble Newcastle for sterke i nordøst. De helrøde har i tillegg haltet i Champions League-åpningen, med seier i én av tre oppgjør så langt.

Les også: – Presset ligger ikke på Liverpool

– For øyeblikket er vi ikke oppe på det nivået hvor vi ønsker å være. Vi må bare glemme å syte eller klage, men heller gjøre det beste ut av situasjonen vi befinner oss i. Jeg har ansvaret med å få intensiteten tilbake i spillet vårt, forteller han.

Real Madrid har på sin side vunnet alle sine elleve siste kamper, og de står med full pott etter tre Champions League-runder. Rodgers mener ingen er bedre enn spanjolene for øyeblikket, men tror Liverpool kan vise seg fra en god side i morgen.

– De har nok det beste laget i verden akkurat nå. Ronaldo er kanskje verdens beste fotballspiller, og de har mange andre toppspillere, som Isco, Benzema, Modric, Kroos og flere. Men vi kan utfordre dem.

Det sier Jordan Henderson seg enig i. Midtbanespilleren mener Liverpool er gode nok til å nå sluttspillet i Champions League, og han vet hva laget må bli bedre på.

– Vi føler vi har mer enn nok kvalitet til å avansere fra denne gruppa. Vi vet hvor gode Real Madrid er, så det blir en hard test for oss. Men det er også en god mulighet til å vise at vi er et topplag. Vi må bare bli mer nådeløse og mer kreative.