Tror Balotelli vil bli en hit i Liverpool

Fotballkommentator hos C More, Simen Stamsø Møller, tror at Mario Balotelli vil bli en umiddelbar hit i Liverpool. - The Kop kommer til å trykke Mario til sitt bryst, spår Serie A-eksperten.

- Det vil alltid stilles spørsmål rundt Mario Balotelli, men jeg tror at Liverpool og Mario blir en god match. Og denne overgangen innebærer svært liten risiko for Liverpool, sier Stamsø Møller til Liverpool.no.

- Til den prisen som er oppgitt på £16M ser jeg ingen fare med dette for Liverpool. Balotelli er såpass ung at de alltid kan få solgt ham videre til en italiensk klubb for tilnærmet samme pris om det ikke skulle fungere for ham på Anfield, fortsetter C More-kommentatoren.

- Mario Ballotellli har mye fotball i seg, så dette tror jeg blir skikkelig bra. Han har nå spilt for den dårligste Milan-utgaven i min levetid, og det tror jeg er grunnen til at han ikke har lykkes i Italia.

- Likevel har han hatt rimelig god uttelling på sjansene sine, og han er sikker som banken på straffespark. Han har vel scoret på alle straffespark utenom ett i Milan, og det ble selvsagt reddet av Pepe Reina, sier Stamsø Møller, som innrømmer at han i tillegg til en forkjærlighet for Serie A har et rødt hjerte som banker sterkt for Liverpool.

- Balotelli kom til AC Milan og skulle være lagets gallionsfigur, men det ble aldri noen god match. Men Liverpool får en bra spiller, som har en x-faktor. Han har et susende langskudd, han er sterk og han har fart. Han har ikke lykkes de to siste årene, men jeg tror Brendan Rodgers er riktig mann for ham, og kan få karrieren hans på rett kjøl igjen.

- Nøkkelen blir å få ut Marios enorme potensiale. Mange oppfatter ham som en lat spiss, og det er klart det er stor forskjell på Luis Suarez, som jobber utrettelig, og Mario Balotelli som med sitt store ego ofte kan gå helt i seg selv og forsvinne ut av kampene. Men jeg har registrert at Brendan Rodgers er flink til å jobbe med unge spillere, og få det beste ut av dem. Han har gjort verdensstjerner av Phillippe Coutinho og Daniel Sturridge, som slet med å få ut sitt potensiale i klubbene de kom fra. Får han til det med Mario Balotelli, blir dette kjempebra.

- For meg er denne overgangen en no-brainer, og så får det bare bære eller briste. Mario Balotelli har alltid vært godt likt av sine lagkamerater i alle klubbene hvor han har vært. Han er ikke den som forsurer miljøet i en tropp. Han er en god lagkompis. Jeg tror han kan bli veldig god med støtten fra The Kop i ryggen. Føler han at han blir satt pris på av supporterne, vil han levere varene. Og jeg er sikker på at han vil ha The Kop bak seg.

- Jeg tipper at Liverpool med Mario Balotelli på laget vil bli å finne blant topp tre i Premier League. Jeg mener at Liverpool uten Balotelli har et bedre lag enn både Tottenham og Manchester United. De er jevne med Arsenal, men med Balotelli på laget vil de få den x-faktoren som fører de inn blant topp tre, hvor de vil kjempe med Chelsea og Manchester City. Det mener jeg helt oppriktig og seriøst.