Tror hjemmekampene mot rivalene blir viktige

Joe Allen tror at hjemmekampene mot rivalene i tetkampen, Chelsea, Manchester City og Tottenham, blir svært viktige for utfallet av årets Premier League.

Liverpool har vunnet 12 av sine 14 hjemmekamper denne sesongen, og Allen tror at man skal klare å beholde den gode hjemmeformen helt frem til sesongslutt.

- Vi spilte noen gode hjemmekamper forrige sesong, og vi har hele tiden snakket om å gjøre Anfield til et fort igjen. Vi føler at vi nærmer oss det målet nå, sier midtbanespilleren til Mirror.

- Jeg tror statistikken backer opp den påstanden, og de to siste hjemmekampene har vært tydelige tegn på vår fremgang. Jeg er sikker på at alle lag, uansett hvor store de måtte være, ikke vil se frem til kamper på Anfield nå til dags.

- Jeg syntes vi var nådeløse mot Arsenal. Måten vi startet på gjorde at de ble sjanseløse, og fikk aldri fotfeste i kampen. Jeg mener det har vært slik i ni av ti kamper på Anfield denne sesongen. Det har vært høydepunktet når det gjelder vårt spill så langt.

- Som fotballag ønsker du suksess, men det er ekstra fornøyelig når du scorer masse mål samtidig. Det er hva supporterne ønsker å se, og det er hva vi spillere ønsker å gjøre. Vi er stolte over at vi har scoret så mange mål. Mye har vært sagt om våre kvaliteter når vi angriper, men antall mål vi har scoret sier i grunnen alt.