Tror ikke Borini angrer

Brendan Rodgers og Liverpool var enige med Sunderland om en overgangssum for Fabio Borini i sommer, men italieneren ville ikke vekk. Manageren tror ikke spissen angrer på valget.

Den italienske angriperen kunne fort stått i Sunderlands startoppstilling mot Liverpool på Anfield i morgen ettermiddag, men han lot være å gå med på en permanent overgang til klubben fra Nordøst-England.

– Fabio kan tenke selv. Han tenker på sin egen måte, og han følte ikke at Sunderland ville vært et riktig steg dersom han skulle reise herfra, sier Rodgers, ifølge Liverpool Echo.

Spilleren var på utlån hos «De sorte kattene» i forrige sesong, og han fant veien til målet ti ganger ikledd Sunderland-trøye. Derfor ønsket manager Gus Poyet og klubben en endelig overgang i sommer – men Borini takket nei.

– Jeg tror ikke han kommer til å tenke tilbake på dette og angre på valget han tok. Jeg tror ikke det bryr ham noe særlig i det hele tatt, forteller Rodgers.

Til tross for skader på Daniel Sturridge og Mario Balotelli denne sesongen, har Borini bare startet én ligakamp for de helrøde etter sommerferien. Han har vært med i åtte kamper – fem av dem i ligasammenheng – uten å havne i målprotokollen.