Tror LFC kan komme til å selge Suarez

Tony Barrett skriver i The Times at Luis Suarez nå synes å være på vei bort fra Liverpool, etter at Barcelona meddelte at de ønsker å kjøpe spissen trass i hans utestengelse på fire måneder.

Barrett skriver at Barcelona-ledelsen har hatt samtaler etter at Suarez sin suspensjon ble offentliggjort, for å slå fast om de ønsket å fortsette jakten på ham. Klubbtrener Luis Enrique skal ha overbevist de andre i ledelsen om å gå for Liverpool-spissen uansett.

Liverpool er klar over den økende interessen for Suarez fra Barcelona, og de er også klar over at Uruguay-spissen alltid har ønsket å spille i Spania. Liverpool vil, ifølge Barrett, imidlertid ikke la Suarez gå på billigsalg. Men de vil la Suarez gå om Barcelona legger et beløp på bordet som nærmer seg de £85M som Real Madrid betalte for Gareth Bale i fjor sommer.

Barcelona håper at den siste bite-episoden til Suarez vil føre til at Liverpool vil la ham gå, men på Anfield er man altså ikke villige til å gi slipp på sin stjerne til en lavere pris enn før han ble suspendert av FIFA.

Barrett skriver at det er en god sjanse for at Barcelona vil tilby Alexis Sanchez til Liverpool som en del av betalingen for Suarez. Selv om Liverpool har sterk interesse for Sanchez, tror Barrett at de røde likevel vil kreve rundt £50M + Sanchez for å gå med på en slik avtale.