Tung kveld for Luis Alberto

Liverpools utlånte Luis Alberto var på banen i 76 minutter da Malaga tapte 3-0 mot Valencia, etter å ha blitt redusert til ti mann etter en snau halvtime.

Luis Alberto startet i en offensiv rolle ute til venstre for Malaga, og var en del involvert i en jevn innledning på kampen hvor han bl.a. tok de fleste av sitt lags dødballer.

Etter en snau halvtime ble Malaga redusert til ti mann, og like etterpå tok Valencia ledelsen etter straffespark. Det ble 2-0 like før pause, men gjestene produserte likevel en og annen sjanse og fikk feilaktig annullert en scoring tidlig i 2.omgang.

Valencia kontret inn 3-0 og Luis Alberto ble byttet ut etter 76 minutter. Etter utvisningen ble han flyttet inn sentralt etter at Malaga la om til 4-4-1.