U18 banket Blackburn

Liverpool U18 vant hele 5-0 borte mot Blackburn Rovers i dag. Sheyi Ojo gjorde to av målene.

Neil Critchleys mannskap spilte tidvis strålende fotball i Blackburn. Liverpools målscorere var Sheyi Ojo (2), Dan Cleary, Sergi Canos og Harry Wilson på straffespark. Ojo noterte seg for øvrig også for to målgivende pasninger, og skadet hånden sin.

- Det har vært en veldig god uke for oss, og dette var en ny forestilling som vi er godt fornøyd med. Vi spilte tidvis utmerket fotball, og ledet 4-0 ved pause. Vi kontrollerte kampen også i annen omgang, uttaler trener Critchley til Liverpoolfc.com.

Tre spillere fra U16-laget, som nylig var med på turen til Asia, var inkludert i troppen. Nathan Sheron spilte samtlige 90 minutter som midtstopper, mens midtbanespilleren Matty Virtue også fikk spilletid. Andy Firth voktet Liverpools mål.

Liverpool U18: Andy Firth, Tom Brewitt, Sam Hart, Dan Cleary, Nathan Sheron, Adam Phillips, Harry Wilson [kaptein] (Ryan Kent 75), Alex O'Hanlon (Matty Virtue 65), Sergi Canos, Will Marsh, Sheyi Ojo.
Ubenyttede reserver: Ryan Crump, Jordan Williams.