U21 møter Man Utd i kveld

Liverpool U21 møter Manchester United til prestisjefylt seriekamp på Anfield i U21-serien i kveld. Avspark klokken 20.00. Liverpool.no har løpende kampreferat fra matchen.

LFCTV og LFCTV GO sender kampen, med sendestart klokken 19.30. Etter 1-0 seier borte mot Sunderland i serieåpningen på tirsdag, skal trener Michael Beale lede sine tropper på Anfield for aller første gang.

- Vi ønsket å få en god start i vår første kamp, og det klarte vi med en seier i Sunderland. Det å score så sent i kampen og se energien til spillerne så langt ut i matchen var noe jeg var veldig fornøyd med. Jeg syntes guttene viste karakterstyrke i andre omgang, sier Beale til Liverpoolfc.com.

- Kristoffer Peterson var strålende i annen omgang, mens Ryan McLaughlin spilte i tre ulike posisjoner før han scoret vinnermålet. Han var fantastisk.

Mot Sunderland spilte Samed Yesil sine første minutter for de røde siden desember 2013, etter sin alvorlige korsbåndskade.

- Det var flott å se Samed Yesil være tilbake etter skaden. Han virket skarp, og gjorde det veldig bra. Forhåpentligvis kan han få videre fremgang nå, og komme i toppform igjen.

Nå ser Beale frem til morgendagens kamp mot Manchester United.

- Guttene er definitivt klare for denne kampen mot United. Det er sikkert. Vi ser frem til kampen. Det er vår første hjemmekamp for sesongen.

- Vi snakker mye med spillerne om disse øyeblikkene vi alle lever for, når vi skal spille på store stadioner mot store lag. Vi må ta vare på sjansen til å vise oss frem i kamper som dette.

- Alle kamper hvor du får lede et Liverpool-lag er fantastiske, men når du møter Manchester United på Anfield er det hva du har strevd mot som trener.

- Vi var heldige som fikk spille mange kamper på Anfield i fjor, når jeg var på benken som assistent til Alex Inglethorpe. Det var fantastisk.

- Vi må bare gi alt vi har. Det er en fantastisk mulighet å få lov til å spille på Anfield, og det finnes ingen større kamper i engelsk fotball enn Liverpool mot Manchester United.

Forrige sesong vant Liverpool 4-2 på bortebane mot United, men tapte senere mot samme motstander i play-off.

- Dette var to veldig ulike kamper. I den første kampen hadde vi med spillere som Borini, Ibe og Martin Kelly, mens de hadde Adnan Januzaj, noe som utgjør en stor forskjell i U21-fotball. I semifinalen stilte vi med et mye yngre lag, hvor vi hadde spillere som Joao Carlos Teixeira og Jack Dunn. Sistnevnte vil ikke være involvert i kveld.

- Manchester United har en ny førstelagsmanager nå, og U21-laget spiller på samme måte som førstelaget. I sin første kamp startet de med et 3-5-2-system, men avsluttet kampen med en flat bakre firer, så de kan være fleksible, akkurat som oss.