U21 møter Southampton i morgen

Liverpool U21 er vertskap for Southampton på Anfield i morgen kveld. Manager Michael Beale lover at hans lag vil angripe.

Avspark på Anfield er klokken 20.00 i morgen. U21-manager Beale rapporterer at hans mannskap har trent hardt den siste uken, både på Melwood og på akademiet i Kirkby. Flere av hans spillere har nemlig trent med førstelaget den siste uken, ettersom så mange av førstelagsspillerne har vært opptatt med landskamper.

- Det er fantastisk at vi får spille på Anfield. Det er alltid spesielt, sier Beale til Liverpoolfc.com.

- Flere fra akademistaben vil være på plass i garderboen og støtte laget på Anfield, for ved akademiet er vi en eneste stor familie. Det blir flott for spillerne å få spille på Anfield, for det er hva de drømmer om å gjøre. Det har vi sett på trening denne uken. De kjemper alle hardt for en plass i startelleveren, fortsetter han.

- Vi har mange gode offensive spillere i troppen. Vi har også mange spillere i troppen som ikke har fått så mange sjanser så langt. På torsdag vil noen av dem få sjansen, og det er en fantastisk mulighet for dem til å vise at de kan spille fotball.

- Vi ønsker å angripe mot alle lag vi møter. Vi kommer ikke til å legge oss bakpå mot noen. Det har fungert for oss tidligere, og forhåpentligvis vil det fungere bra for oss også i kampene som kommer.

- Det er så mye som skjer rundt en kamp som dette. Vi vil ta med oss to U16-spillere inn i garderboen, som vil hjelpe oss med å henge opp spillerdraktene, og som også får være med på oppvarmingen. Vi vil også ha U6-spillere ute på gressmatta i pausen, og de vil få komme inn i garderoben og møte spillerne.